Wonder Wednesday #1 – Permanent Future Lab A’dam

Wonder Wednesday

Yes! De allereerste Wonder Wednesday #1 met Jan-Henk Bouman (founder Permanent Beta) zit erop.

Jan-Henk Bouman is actief als spreker, trendverkenner en ondernemer in Fountainheads en co-founder van onder andere Permanent Beta en verschillende bedrijven. Hij nam ons mee in de veranderende wereld, de kracht van kennisdeling, de wereld van Open Source, DIY, QuantifiedSelf en alle andere impactvolle dynamiek die voortkomt uit de nieuwe netwerksamenleving.

Wat doet het met jou en je organisatie als je niet snel genoeg in kunt spelen op deze veranderingen?

Belang van de vrijheid van meningsverandering
Vanuit zijn persoonlijke ervaringen en een blik op de toekomst ging Jan-Henk hier dieper op in. Is er nog wel ruimte voor Serendipity (toevalligheden) naarmate een groter deel van ons leven zich online afspeelt en het erop lijkt dat we teveel (door tech) in een filterbubble zitten. Hoe kunnen we onze datacirkel doorbreken?

Wake-Up Call
Deze avond was voor bedoeld om de ogen te openen, te verwonderen en te verrassen. En dat is gelukt. Onderwerpen als onsterfelijkheid, nanotechnologie, vrije wil…het werd een gezellige avond waarop we afdwaalden naar 2045 en waar we nog lang over door konden discussieren.

Zie ik jou op de volgende Wonder Wednesday!?
Ondertussen wordt er nagedacht over een spreker, maar zet alvast 25 oktober in je agenda en houd de meetup pagina van Permanent Beta in de gaten voor meer informatie.

 

You may also like